Skip to content

Rabo ClubSupport

De SVON doet me aan Rabo Clubsupport


Als SVON doen we ook dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport. Hiermee ondersteunt de Rabobank met kennis, netwerk en financiën clubs, verenigingen en stichtingen. Doel is om hen sterker te maken voor nu en in de toekomst. Help jij mee ons doel te behalen?

Als lid van de Rabobank kun je namelijk stemmen. Jij bepaalt wie er een financiële ondersteuning krijgt door de stemmen. Van 5 tot 25 oktober kun je je stem uitbrengen. Dat kan door in te loggen op de Rabobank app of op de website. Ga in dat laatste geval naar ‘zelf regelen’ en vervolgens naar ‘Mijn lidmaatschap.’ Daar kun je klikken op Rabo ClubSupport en vervolgens vijf stemmen uitbrengen. Maximaal twee daarvan kunnen op dezelfde club, vereniging of stichting zijn. We zouden het als SVON heel leuk vinden als je twee van je stemmen op ons uit wil brengen in de genoemde periode!


Let wel op: Je moet lid zijn van de bank, alleen een betaalrekening hebben is niet genoeg. Lid worden doe je via rabobank.nl/graafschap. Heb je nog vragen over de actie, kijk dan op https://www.rabo-clubsupport.nl/graafschap/over-rabo-clubsupport

Back To Top