Skip to content

Lezing Veteraneninstituut te VOC Detmerskazerne

Het Veteraneninstituut is uitvoerder van een belangrijk deel van het Nederlandse veteranenbeleid. Het instituut biedt via het Veteranenloket toegang tot zorg voor en dienstverlening aan Nederlandse veteranen, dienstslachtoffers en hun gezinsleden. Daarnaast speelt het Veteraneninstituut een belangrijke rol in het uitdragen en stimuleren van maatschappelijke waardering voor de prestaties die veteranen in opdracht van politiek en samenleving hebben geleverd en voor de offers die daarbij werden gebracht. Ook verwerft en verspreidt het instituut kennis over onderwerpen die voor veteranen van belang zijn en bevordert het wetenschappelijk onderzoek hiernaar.
Zestig medewerkers en vierhonderd vrijwilligers zetten zich dagelijks namens het Veteraneninstituut in voor veteranen. De medewerkers zijn, onder leiding van een Raad van Bestuur, verdeeld over de afdelingen Directie/Staf, Veteranenloket, Communicatie en Maatschappelijke erkenning en Kennis- en onderzoekscentrum.

Kapitein Dave Botermans is één van deze medewerkers en sinds kort consulent voorlichting Veteranen. In deze rol zal hij op 4 oktober in ons ontmoetingscentrum Detmers kazerne een voorlichting geven over de verschillende kanten van het Veteranen Instituut.
U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en vragen te stellen aan Dave.

Locatie: VOC Detmerskazerne
4 oktober
19.30 – 22.30

Back To Top