Skip to content

Uitvaart Ted Meines

Op donderdag 05 januari 2017 zullen zowel het VOC Spoorzicht als het VOC Detmers geopend zijn.
Via een livestream zal de uitvaart van Ted Meines te volgen zijn.

Voor een ieder staat koffie/thee of iets anders klaar.

 Vanaf 13:00 zijn de VOC’s geopend.
 

Meer informatie over de uitvaart vind u hieronder.

Om u de gelegenheid te geven afscheid te nemen, wordt er een openbaar rouwbeklag gehouden. Het rouwbeklag vindt plaats op 3 januari 2017 van 14.30 tot 19.30 uur op de Legerplaats bij Oldebroek (ook wel het Artillerie Schietkamp, “de Knobbel” genoemd), Eperweg 141 in ’t Harde. Omstreeks 14.00 uur wordt generaal Meines met militair ceremonieel overgebracht naar het Wachtmeester Kruithof Paviljoen. Delegaties van veteranenorganisaties en militairen in werkelijke dienst vormen het erecouloir.
Neemt u alstublieft uw legitimatiebewijs mee.

Parkeergelegenheid wordt met matrixborden op de belangrijke toegangswegen aangegeven. Voor treinreizigers is er vanaf 13.00 uur een pendeldienst beschikbaar die u van NS Station ‘t Harde naar het Wachtmeester Kruithof Paviljoen brengt.

De uitvaartplechtigheid vindt in besloten kring plaats. U heeft de mogelijkheid de plechtigheid per livestream te volgen. Het Veteranen Platform en de Koepel van Veteranen Ontmoetings Centra dragen hier zorg voor. U kunt de plechtigheid zowel in één van de Veteranen Ontmoetingscentra of thuis via uw computer volgen.

gedenken.nl/herinner/ted-meines

Back To Top