Skip to content

Rabobank Clubkas Campagne 2017

Ook in 2017 doet de SVON weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne.

Dit jaar hopen wij wederom op uw steun in de stemperiode om een mooi geldbedrag op te halen.
Hieronder leest u hoe het werkt.

 

Vertegenwoordigers van verenigingen en stichtingen opgelet! Ook dit jaar voert Rabobank Graafschap weer de Rabobank Clubkas Campagne. Voor 2017 is een totaalbedrag van € 150.000,00 beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bankieren bij Rabobank Graafschap. Dit is maar liefst € 50.000,00 meer dan vorig jaar!

Wie kunnen er stemmen?

Tijdens de stemperiode tussen 7 april en 21 april beslissen onze leden hoe het totaalbedrag wordt verdeeld. Ieder lid van Rabobank Graafschap ontvangt vijf stemmen, waarvan zij er twee op dezelfde club mogen uitbrengen. Deze stemmen zijn dus geld waard. Bent u nog geen lid? Dan kunt u tot 7 februari lid worden en meestemmen. Het lidmaatschap kunt u aanvragen via www.rabobank.nl/graafschap onder het blokje ‘De voordelen van het lidmaatschap’.

Extra beloning in 2017!

De top drie van verenigingen en stichtingen met de meeste stemmen, worden door Rabobank Graafschap dit jaar extra in het zonnetje gezet. Zij ontvangen als dank voor de promotie en de inzet een extra geldbedrag. De winnaar ontvangt € 3.000,00 bovenop het gewonnen bedrag. De tweede prijs ontvangt een extra bedrag van € 1.500,00 en de derde € 750,00.

Back To Top