Skip to content

Informatieavonden voor het thuisfront van veteranen

Informatieavond voor het thuisfront van veteranen.

Doetinchem/Eefde – Op vrijdag 23 maart 2018 en donderdag 19 april organiseert de SVON een voorlichtingsavond voor het thuisfront van veteranen. Het Veteraneninstituut verzorgt de voorlichting.

Als een militair op missie gaat, dan draait het thuisfront een eigen uitzending. Soms zelfs drie: tijdens de voorbereiding, tijdens de uitzending en in de tijd daarna. Het hele gezin past zich aan aan het ritme van de militair. Ook al is de uitzending jaren geleden of was het huidige thuisfront toendertijd nog helemaal geen thuisfront,  de gevolgen van een uitzending kunnen nog steeds voelbaar zijn voor iedereen. Na een missie of bij het verlaten van Defensie ontstaan er soms situaties en vragen die niet in een draaiboek staan.

Het thuisfront kent de veteraan het beste en kan een enorme steun zijn. Het thuisfront verdient aandacht. Daarom richt  het Veteraneninstituut zich ook op het thuisfront en is hiervoor Home@Vi opgericht. Een medewerker van het Veteraneninstituut komt naar ons toe en houdt tijdens de ‘Home@Vi Voorlichtingsavond’  een korte presentatie.

De intentie van deze avond is het ontmoeten van het thuisfront, vragen te beantwoorden en te informeren. Ben jij het thuisfront van een veteraan (actief of postactief) kom dan vooral!

 

Vrijdag 23 maart VOC Detmers 20:00
Donderdag 19 april VOC Spoorzicht 20:00

 

Back To Top