Skip to content

PR/Communicatie Commissie

Sinds oktober 2017 heeft de SVON een PR/communicatie commissie. Hieronder stellen de leden van deze PR commissie zich nogmaals aan u voor.

Heeft u trouwens zaken die u onder de aandacht wilt brengen van de SVON of anderzijds dan kunt u zich richten tot deze commissie via pr@svon.nl

 

Mijn naam is Niels van Bockel, 36 jaar en woonachtig in Epse. En ik ben sinds januari 2017 vrijwilliger bij de SVON. Heel erg leuk om te doen en werd vrijwel onmiddellijk gevraagd of ik samen met 2 andere vrijwilligers de nieuwe PR/communicatie commissie wilde opstarten. Ik ben een zeer gedreven persoon als het gaat om bijvoorbeeld een bedrijf of instelling te promoten. Zelf beheer ik de website en Facebook pagina Veteranen Deventer en heb hier wel enige ervaring opgedaan als het gaat om ‘sociale media promotie’.
Ook kan ik mijn energie echt kwijt in hetgeen wat ik erg leuk vind om te doen!

Ik probeer met hulp van mijn fanatieke collega’s de stichting nog meer ‘in the picture’ te zetten! Uiteindelijk hoop ik dat SVON een begrip wordt voor iedereen in Oost-Nederland. En wellicht in heel Nederland! Maar zover is het nog niet. 😉

Met veteranen groet,

Niels van Bockel
VOC Detmers

 

Ik ben Adriënne Huizer en woon in Doetinchem. Hier ben ik eind 2013 terecht gekomen nadat ik daarvoor in Nieuwe Tonge, Tilburg en Oudenbosch gewoond heb. Mijn vriend Peter Lenters is veteraan en geboren en getogen Doetinchemmer. Ik vond hier mijn stage en uiteindelijk mijn werk in de journalistiek en kon bij hem gaan wonen. Via de lokale Veteranendag kwamen we samen binnen bij de SVON. Peter kwam al snel in het bestuur terecht en toen er een paar jaar later mensen gezocht werden voor de PR en communicatie werd ik gevraagd, mede vanwege mijn journalistieke achtergrond. Met veel plezier zet ik me nu in om de SVON in de Achterhoek meer bekendheid te geven!

Adriënne Huizer
VOC Spoorzicht

 

Mijn naam is Sander Boer. Sinds 2013 ben ik secretaris van de SVON. Vanwege deze functie heb ik zitting genomen in de commissie. Samen met de 2 overige leden hopen wij dit tot een succes te maken om de SVON in de diverse media goed en kundig te promoten. Mochten er zaken zijn die onze aandacht verdienen schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Sander Boer

 

Back To Top