Skip to content

De eerste 50 euro is binnen

Sinds dat de SVON met sponsorkliks is begonnen hebben we de eerste 50 euro ontvangen.
Helpt u ons mee naar de volgende 50 euro?
Het werkt als volgt.

Twee keer klikken voor extra knikkers! Hoe leuk is dat? Als je online winkelt, is het vanaf nu heel eenvoudig om SVON GRATIS te sponsoren via Sponsorkliks. Zo worden de online-aankopen nog leuker, zowel voor jou als voor de stichting!

Hoe kan ik dat doen? Twee keer klikken
Ga bij je volgende online aankoop eerst naar www.sponsorkliks.com/ en vul in de zoekbalk SVON of Stichting Veteranen Oost-Nederland in. Kies daarna in het winkeloverzicht van Sponsorkliks je favoriete webwinkel. Dat is alles! Bijna alle bekende webwinkels doen hieraan mee, dus met iedere online aankoop kan je de SVON steunen.

Je kan hetzelfde ook doen via onze eigen website www.svon.nl Hier staat een banner van sponsorkliks, waarna je ook in het winkeloverzicht komt, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando.

Gratis sponsoring?
Ja, gratis sponsoring. Elke online aankoop levert de SVON een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt (dit geld gaat anders naar zoekmachines als Google). Het kost je dus niets extra en levert de SVON wat op!

Is dit wel te vertrouwen?
SponsorKliks bestaat al sinds 2011 en alleen al in Nederland zijn al vele honderden verenigingen ons voorgegaan. Dus ja, SponsorKliks is te vertrouwen.

En de extra knikkers?
Het geld dat hiermee opgehaald wordt, willen we gebruiken om de beide ontmoetingscentra open te houden. Enkele subsidies die we in het verleden mochten ontvangen stoppen en daarom zoeken we als bestuur naar alternatieven. Dit is er een van.

Alvast bedankt!
Het zou fantastisch zijn als we zo met elkaar geld kunnen inzamelen voor de stichting. Naast de webwinkels kun je ook terecht bij 4.500 restaurants, waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert voor de SVON!

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Back To Top