Skip to content

Lezing Dhr Albert vd Bosch

Op vrijdagavond 12 april, komt Dhr Albert van den Bosch in Veteranen Ontmoetingscentrum Detmers een lezing geven over zijn werkzaamheden in de Tweede Kamer.

Zijn portefeuilles beslaan een groot deel van Binnenlandse Zaken: hoe kijken we aan tegen het binnenlands bestuur? Zoals gemeenten, provincies, waterschappen en het rijk. Werkt het zo nog wel goed of kan het beter? Met name de interbestuurlijke verhoudingen, herindelingen en openbaarheid bestuur springen in het oog. Mensen willen een betrouwbare, transparante overheid die mee gaat met zijn tijd en de er is voor de inwoners.

Naast Binnenlandse Zaken houdt Dhr van den Bosch zich bezig met het reservisten- en veteranenbeleid. Zeer recentelijk heeft hij een reservistennota ingediend en verdedigd in de Kamer. Doelstelling is om de reservisten een veel grotere rol te geven binnen de samenleving en als sterke bouwsteen binnen de adaptieve krijgsmacht. Een groot deel van deze punten wordt nu opgenomen in het beleid: https://vvd.nl/content/uploads/2018/10/VVD-plan-reservisten.pdf

We zijn geopend vanaf 19.00 uur. De lezing begint om 19.45 uur.
Intree is gratis.
Veteranen Ontmoetingscentrum Detmers Kazerne,
Kazerneplein 6, 7211BM.
Eefde.

Back To Top