Skip to content

SVON aanwezig op Lochemse Uitdaging

SVON op de beursvloer bij de Lochemse Uitdaging!
Door: Niels van Bockel
Eefde – Vandaag was Stichting Veteranen Oost Nederland op de beursvloer bij de Lochemse Uitdaging. Hierbij zijn leuke matches gemaakt en ondergaan. 

De Lochemse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen door stichtingen en verenigingen te ondersteunen.
Vanaf 16.30 uur was er in ‘Het Werkatelier’ in Eefde (aan de andere kant van het VOC Detmers) een beursvloer georganiseerd. Verenigingen en stichtingen in de gemeente Lochem kunnen hier hun vragen stellen op het gebied van menskracht, materialen en middelen. Het bedrijfsleven biedt hier oplossingen voor. Van de verenigingen wordt een kleine tegenprestatie gevraagd en zo ontstaat het ´handelen´. Zowel vraag als aanbod kan uit van alles bestaan, zolang het maar in natura is, dus geen geld. Denk bijvoorbeeld aan: kennis, personele inzet, goederen of faciliteiten. 
Ook de SVON heeft een paar leuke matches gemaakt en uiteraard onze kennis en ervaringen willen en kunnen delen met diverse ondernemers. Het was een leerzame avond en de vrijwilligers daar aanwezig hebben SVON goed en duidelijk op de kaart gezet!

Back To Top