Skip to content

Ons doel voor 2018

Wat kunt u verwachten van Stichting Veteranen Oost-Nederland in 2018?

Door: Niels van Bockel
Allereerst natuurlijk de allerbeste wensen voor 2018! Het nieuwe jaar ligt voor ons. Een jaar vol met nieuwe kansen. Een jaar waar wij als stichting ons nog meer willen laten zien en inzetten voor waar we goed in zijn. Namelijk het verbinden van veteranen, (ex-)dienstplichtigen, (ex-)militairen en hun thuisfront maar ook geïnteresseerden in Oost-Nederland. En natuurlijk willen wij ons meer laten zien buiten dan alleen in onze ontmoetingscentra. Denk daarbij aan de lokale veteranendagen in Doetinchem en Lochem. In omliggende gemeentes proberen wij ons gezicht te ook te laten zien, op welke manier dan ook. Ons nieuwe PR-team wil graag realiseren dat we in het komende jaar nog meer ‘in the picture’ komen te staan en dat voor iedereen SVON een begrip gaat worden.

We zouden graag (meer) jonge veteranen in ons midden krijgen en dus proberen wij het voor alle doelgroepen aantrekkelijk te maken. Uiteraard proberen wen ij weer leuke activiteiten te organiseren. Afgelopen jaar hebben we diverse lezingen mogen ontvangen, zoals die van Erik Krikke, Vic Franke en Jean Kreunen. Maar ook filmavonden met bijzondere thema’s zijn al aan het licht gekomen. Dat willen we graag nog meer uitbreiden. Denk daarbij aan series of documentaires van Defensie of oude materialen. Een lekkere “Blauwe Hap” die in zeer goede aarde ontvangen werd gaan wij dan ook niet meer uit de weg.
Graag willen we (weer) een jaarlijks uitje organiseren. Om veteranen, (ex-)dienstplichtigen, (ex-) militairen, thuisfront en vrijwilligers een leuke en onvergetelijke dag te bezorgen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een bezoek van een oorlogsmuseum of Battlefield tour.

Kortom: er zijn heel veel ideeën en activiteiten die plaats gaan vinden of die we graag gerealiseerd zien worden. Maar daar hebben we ook uw hulp bij nodig!
Als u ideeën of suggesties hebt voor welke zaken dan ook, schroom dan niet om ze kenbaar te maken bij ons. U kunt ons dan ook altijd bereiken op pr@svon.nl of stuur een privé bericht via onze Facebookpagina: Stichting Veteranen Oost-Nederland – SVON 
Blijf onze site www.svon.nl of Facebookpagina in de gaten houden voor nieuws, evenementen of activiteiten die plaats gaan vinden in het nieuwe jaar in uw regio! Wij hebben er zin in! Wij hopen u ook!

Back To Top