Skip to content

Bezoek NMM 28 Maart 2015

Op 28 Maart 2015 heeft de SVON met enkele gegadigden een bezoek gebracht aan het Nationaal Militair Museum te Soest. Hieronder volgt een korte samenvatting van deze geslaagde dag.

Omstreeks 10:15 werd er verzameld in het VOC Spoorzicht aan de Terborgseweg 79 te Doetinchem. Onder het genot van een bak koffie werd er gewacht totdat we compleet waren. Om half 11 vertrokken we met 8 personen in een personenbusje richting Soest. De reis verliep voorspoedig en om 11:45 kwamen we bij het NMM aan. Na binnenkomst hebben we eerst een bak koffie gedronken en daarna is een ieder alleen of in kleine groepjes zijn eigen weg gegaan in het museum.

Om 14:00 is een ieder weer bijeengekomen om op kosten van SVON een bak koffie te nuttigen. Nadat de koffie op was was er nog een uur over om de laatste bijzonderheden te bezichtigen. Na een groepsfoto te hebben genomen zijn we om 15:45 weer vertrokken naar Doetinchem.

Iedereen die aanwezig was vond het een mooi museum en voor herhaling vatbaar. De stemmen gingen al op om in de tweede helft van dit jaar wederom een bezoek aan een museum te plannen.

Al met al een geslaagde dag en SVON dank een ieder voor zijn aanwezigheid.

Back To Top